O nama

Knjigovodstveni ured In Facto d.o.o. osnovan je 2006. godine te pruža kompletnu uslugu knjigovodstva, računovodstva i poreznog savjetovanja velikim, srednjim i malim poduzetnicima, neprofitnim organizacijama, ustanovama te obrtnicima.

obracun-placa-knjigovodstvo-cijenaRačunovodstvo, financije, poslovno i porezno savjetovanje naša su profesija u kojoj trajno nadograđujemo naša znanja specijalizacijama, raznim edukacijama i seminarima kako bi zbog Vas a i nas samih uvijek bili spremni na nove izazove koje nam postavljaju poslovne i tržišne promjene, zakonodavni propisi i regulative.

Knjigovodstveni ured In Facto potpisnik je kodeksa etike u poslovanju koji je potvrdila Hrvatska gospodarska komora. Sve naše usluge pokrivene su policom osiguranja od odgovornosti knjigovodstveno-računovodstvene djelatnosti.

Kvalitetno vođenje računovodstva i knjigovodstva, osim zakonom utvrđene obveze, neophodno je za donošenje pravovremenih poslovnih odluka koje utječu na tijek poslovanja i postizanje najoptimalnijih rezultata.

Želimo graditi dugoročne poslovne odnose sa svojim partnerima, a našom brigom za svakog našeg klijenta stvaramo trajno partnerstvo, prožeto uzajamnim povjerenjem.